Telefoonnummer

06 13025488

Email

contact@maslina.nl

Praktijk Maslina is een praktijk voor massage in Wijchen, opgezet door Barbara Balvers. De praktijknaam verwijst naar ‘Maslina’, het Kroatische woord voor olijfboom. De olijfboom is één van de oudste bomen ter wereld en staat symbool voor het prachtige mediterrane gebied. De olijfboom voedt en geneest. Daarom wordt deze vaak geassocieerd met kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld.

interieur_maslina_huiselijke_sfeer

Diverse massagebehandelingen

Bij Praktijk Maslina kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Ik ben gespecialiseerd in voetreflextherapie. Deze zorgt ervoor dat de doorstroming van bloed, lymfe en energie wordt verbeterd. Een behandeling kan worden ingezet bij klachten maar werkt ook preventief om lichaam en geest gezond te houden.

Naast voetreflextherapie kunt u bij de praktijk ook terecht voor ayurverdische lichaamsmassage, sportmassage sporttherapie, ontspanningsmassage, hot stone massage en zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak bij Praktijk Maslina!

Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder specifieke klachten een afspraak te maken. Wilt u een keer heerlijk in de watten worden gelegd? Dan bent u bij Praktijk Maslina op de juiste plek. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden of heeft u een vraag? Neem dan contact op of gebruik onderstaande knop om direct een afspraak te maken.

Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze VBAG en de overkoepelende organisatie RBCZ (HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

KvK: 80103405

btw-identificatienummer: NL003392731B27