Telefoonnummer

06 13025488

Email

contact@maslina.nl

Ieder mens gaat wel eens door een stressvolle periode, waarin het lastig kan zijn om écht tot rust te komen. Praktijk Maslina kan u tijdens deze momenten helpen om toch uw rustmomenten te pakken. Dit doen wij met behulp van een ontspanningsmassage. Na deze behandeling zult u zich ontzettend relaxt voelen en met hernieuwde energie uw dag kunnen vervolgen. Bent u op zoek naar een ander soort behandeling? Bekijkt u dan het overzicht van alle mogelijke behandelingen.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is met name gericht op, de naam zegt het al, ontspanning. Tijdens deze massagevorm worden een aantal verschillende massagetechnieken gecombineerd. Voorbeelden hiervan zijn zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en de uitoefening van (lichte) druk op de juiste plaatsen. Een goede ontspanningsmassage stimuleert uw lymfesysteem en bloedcirculatie. Daarnaast worden tijdens de behandeling de lichaamseigen stoffen endorfine en oxytocine aangemaakt. Deze zorgen voor een ogenblikkelijke vermindering van stressgevoelens. Ook verhogen deze uw geluksgevoel. Kortom, na de ontvangst van een ontspanningsmassage voelt u zich weer als herboren.

Voor wie is een ontspanningsmassage geschikt?

In principe kan iedereen gebruik maken van deze massagevorm. Door het stressverlagende karakter van de behandeling, is deze met name geschikt voor mensen die willen ontspannen of te veel stress ervaren. Mensen die kampen met chronische pijn kunnen hierdoor ook veel baat hebben bij een dergelijke massage. Wilt u van uw stress of spanning afraken? Komt u dan bij Praktijk Maslina relaxen met een ontspanningsmassage.

Wat kost een ontspanningsmassage?

Het tarief  voor een ontspanningsmassage is afhankelijk van de gekozen behandelingsduur. U kunt deze behandeling reserveren voor 45 minuten voor €58,- of voor 60 minuten voor €68,-.

Wilt u meer informatie over een ontspanningsmassage, passend bij uw situatie? Neemt u dan contact met mij op. Ook kunt u via onderstaande knop direct een afspraak inplannen.


Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.