Telefoonnummer

06 13025488

Email

contact@maslina.nl

Waarschijnlijk heeft u al wel eens van deze eeuwenoude massagevorm gehoord. Zoals de naam al goed voorspelt, wordt u tijdens deze massagevorm behandeld met heerlijk warm aanvoelende stenen. Een Hot Stone massage heeft een diep helende en ontspannende werking. Bent u benieuwd voor welke overige behandelingen u bij Praktijk Maslina terecht kunt? Bekijk dan onze overzichtspagina, waarop u alle behandelingen terugvindt.

Wat is een Hot Stone massage?

Tijdens de Hot Stone massage ontvangt u eerst een klassieke massage om uw spieren los te maken en u te helpen ontspannen. Vervolgens wordt u gemasseerd met olie en verwarmde basaltstenen, die hierna op effectieve plekken op uw lichaam geplaatst worden. Deze steensoort staat bekend om zijn gladde uiterlijk en zijn zwarte kleur. De basaltsteen staat erom bekend dat hij warmte goed kan vasthouden.

Tijdens de behandeling zullen deze stenen dan ook een temperatuur van om en nabij de 45 graden hebben. Deze warmte heeft een werking tot diep in uw huid, wat u helpt ontspannen en uw spierweefsel losmaakt. Andere voordelen van Hot Stone massage zijn dat het uw doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam bevordert.

Voor wie is een Hot Stone massage geschikt?

Een Hot Stone massage is voor vrijwel iedereen geschikt. Deze massagevorm wordt met name toegepast bij mensen die willen ontspannen of bepaalde klachten hebben. Voorbeelden hiervan zijn stijve spieren of blokkades in het lichaam. De warme basaltstenen hebben een ontspannend effect dat bij deze klachten voor totale ontspanning zorgt. Ook als u last heeft van stress is een Hot Stone massage een goede keuze.

Wat kost een Hot Stone massage?

De Hot Stone massage kan voor twee verschillende duren geboekt worden. Voor een behandeling van 60 minuten betaalt u €60,- en voor een behandeling van 90 minuten €90,-. 

Wilt u weten of een Hot Stone massage iets voor u is of wilt u meer uitleg over de behandeling? Graag beantwoord ik al uw vragen. Neemt u hiervoor contact met mij op. Ook kunt u direct een behandeling reserveren, gebruik hiervoor onderstaande button.