Telefoonnummer

06 13025488

Email

contact@maslina.nl

Bent u op zoek naar een bepaalde behandeling, maar weet u nog niet goed wat u moet kiezen? Op deze pagina kunt u een korte introductie van alle behandelingen vinden, waarvoor u bij Praktijk Maslina terecht kunt. Wilt u meer weten over een specifieke behandeling? Als u op de naam van de behandeling klikt, kunt u meer over dit onderwerp lezen.


Voetreflextherapie


De VoetreflexPlus® massage waarvoor u bij mij terecht kunt, is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. Bij deze behandeling masseer ik bepaalde gebieden op uw lichaam, die in verband staan met de aard van uw klachten. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Ook voor preventieve behandelingen kunt u bij mij terecht, want volgens de Chinese geneeskunde is voorkomen beter dan genezen.

massage_with_oil_zoomed_in

Ayurvedische lichaamsmassage


De Ayurveda is een vanuit India afkomstige traditionele natuurgeneeskunde. Deze stelt dat het menselijk lichaam uit drie gebieden (dosha’s) bestaat en dat het lichaam gezond is wanneer deze gebieden allen in balans zijn. De Ayurvedische lichaamsmassage is ontspannend en lost disbalansen in uw lichaam op, waardoor uw klachten verdwijnen en de rust in uw lichaam herstelt.

fitness_equipment

Sportmassage


Een sportmassage is gericht op een optimale doorbloeding van uw spieren. Dit bevorderd het herstel van uw lichaam. De behandeling wordt volledig op uw situatie afgestemd. Tijdens deze behandeling kan er vrij stevig gemasseerd worden, wat uw spierknopen losmaakt. Sportmassages zorgen voor minder spierpijn en een soepeler herstel van blessures. Ook kan ik aanvullend op de behandeling tapen, bandageren en EHBSO verlenen.

Zwangerschapsmassage


De zwangerschapsmassage is geschikt bij een zwangerschapsduur van ten minste 12 weken. Tijdens de behandeling wordt u door kussens ondersteund en ligt u op uw zij. De massage kent een ontspannen werking. Ook kan deze helpen om zwangerschapsgerelateerde klachten zoals misselijkheid te verminderen. Tijdens deze behandeling bent u intensief in contact met uw ongeboren baby.

Ontspanningsmassage


De ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die te maken met stress. Dit is een milde massagevorm die u helpt relaxen en chronische pijnen kan verminderen. Tijdens de massage maakt uw lichaam endorfine en oxytocine aan. Deze lichaamseigen stoffen verminderen stressgevoelens en veroorzaken een geluksgevoel. Uw lichaam komt dus volledig tot rust en u krijgt hernieuwde energie.

massage_stones_on_towels_thumb

Hot Stone massage


Tijdens een Hot Stone massage wordt uw lichaam gemasseerd met olie en speciale basaltstenen. Deze gladde zwarte stenen staan erom bekend dat zij warmte voor een langere tijd vasthouden. De Hot Stone massage heeft een ontspannende werking en zorgt onder andere voor een betere doorbloeding en betere afvoer van afvalstoffen.

moxa_tdp_lamp

Moxa / TPD Lamp


De MOXA lamp, ook wel bekend onder de naam TDP mineraallamp, komt van pas bij de behandelingen van uiteenlopende pijnklachten. De lamp geeft een aangename warmte af die uw energiestromen positief beïnvloedt. U kunt een MOXA behandeling afzonderlijk, maar ook in combinatie met een andere behandeling boeken.

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen, of wilt u weten welke therapie- of massagevorm goed bij u past? Neemt u dan contact met mij op. Ik denk graag met u mee en kan een behandeling op maat voor u samenstellen. Bekijkt u voor vragen over de kosten of mogelijke vergoeding van de massagebehandelingen mijn tarievenpagina .